+45 98 159 500   | tt-coil@tt-coil.dk

Om oss

tt coil as

Sedan 1976 har tt coil varit en av Europas ledande leverantörer av lamellvärmeväxlare. Idag ägs företaget av det svenska bolaget GL Beijer AB och ingår därmed i en av världens största leverantörsgrupper av kylutrustning, Beijer Ref. Vi har ett nära samarbete med övriga leverantörer och producenter av värmeväxlare i Beijer Ref gruppen.

Med försäljningsavdelningar i Köpenhamn och Aalborg samt starka exportförbindelser i hela världen, supplerat med välutbildade samarbetspartners, har tt coil etablerat god grundförutsättning för att uppnå den yrkesmässiga kompetens och närhet till kunderna som vi anser är viktig.

tt coil´s produktprogram är allsidigt med många materialkombinationer. Finns det ett behov av en speciell produkt kan våra ingenjörer utarbeta en lösning baserad på det senaste inom teknologi med hjälp av välbeprövade beräkningsmetoder.

Finns det behov av ytterligare information eller bistånd ser vi fram emot att motta Er hänvändelse hos vår säljorganisation, antingen på e-mail eller via telefon.

Privacy Policy